Mijn naam is Marion Lucassen, de meeste mensen noemen mij Luuc. 

Ik ben groot geworden met de liefde voor de natuur en het groen. 

De natuur geeft mij RUST, INSPIRATIE en wakkert mijn CREATIVITEIT aan. 

Dit is de reden dat ik in het groen ben gaan werken en ik kan mij niets anders meer voorstellen. In mijn dagelijks leven probeer ik zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken voor al het moois dat de natuur ons te bieden heeft. 

Over

Puur Luuc

Op mijn werk ben ik onder andere verantwoordelijk voor de aankleding van het tuincentrum, hier creëer ik dagelijks de mooiste combinaties om de klanten te verleiden, zij ervaren het iedere keer weer als een snoepwinkel… Daarnaast adviseer ik veel over de inrichting van tuinen, adviseer over plantgebruik, geef snoeiadvies en tips waar mogelijk. Ik denk graag met de klanten mee over de dingen waar ze tegenaan lopen in de tuin. Ik denk in mogelijkheden, voor alles is een oplossing! 

Mijn liefde voor fotografie is ontstaan, doordat ik zelf niet graag op een foto sta. Daardoor ben ik gaan experimenteren en voordat ik het wist zat ik letterlijk met mijn neus en camera tussen de plantjes. Hier voel ik mij helemaal thuis, een passie voor fotografie was geboren. Na het volgen van een fotografieopleiding en vele workshops, ben ik er klaar voor om mijn kennis en kunde met u te delen! Iedere keer weer op zoek naar een sfeerplaatje, net anders als al het andere, tegen de rand van kunst aan. 

De tijd is nu rijp om mijn hart te gaan volgen en mijn droom te gaan verwezenlijken. 

 

PUURLUUC is geboren. 

 

Vol trots, passie en enthousiasme ga ik mijn eigen bedrijf vormgeven met de dingen waar ik heel blij van word en daar wil ik u graag in meenemen.

 

Groenadvies & Styling - Fotografie - Workshops - Natuurfotografie - Productfotografie -

Bedrijfsreportages  

Met Passie voor natuur

Portret foto:

Bosma Fotografie

www.bosmafotografie.nl

PuurLuuc Logo:

Karin Langeveld Illustrations

Groenadvies & Styling - Fotografie - Workshops - Natuurfotografie - Productfotografie - Bedrijfsreportages  

Nieuw-Vennep · Hoofddorp · Lisse · Haarlem · Heemstede · e.o.  

Alle foto’s zijn door mij gemaakt en zijn mijn eigendom, derhalve mogen deze zonder mijn toestemming niet worden gebruikt.

©PuurLuuc 2020    ©MarionLucassen 2020